Rybactwo i morze
LGR Kaszuby
Unia Europejska

Zapraszamy do udziału w projekcie gastronomicznym

LGR Kaszuby zaprasza wszystkie chętne osoby do udziały w projekcie pt. „Z wody na talerz - zadania wspierające rozwijanie łańcuchów dostaw produktów rybackich” realizowanym we współpracy z Północnokaszubską LGR z Władysławowa.
Liczba uczestników projektu jest ograniczona i wynosi: 12 osób z obszaru LGR Kaszuby (mieszkańcy obszaru lub członkowie stowarzyszenia). O udziale w projekcie decyduje kolejność zgłoszeń.
W ramach projektu zaplanowano dwie jednodniowe wizyty studyjno-warsztatowe po obszarach LGR Kaszuby i PLGR. W ramach każdej z wizyt odbędą się warsztaty kulinarne, podczas których powstaną potrawy z ryb i owoców morza.
W związku z panującą pandemią uczestnicy będą informowani o terminie wyjazdów z kilkudniowym wyprzedzeniem. Uczestnicy Projektu zobowiązani są do udziału we wszystkich wyjazdach organizowanych w czasie trwania projektu.
Udział w projekcie jest bezpłatny.

Do pobrania:

Regulamin udziału w projekcie

Deklaracja uczestnictwa